ممکن است در مورد بابونه، چای ترش، نعناع، بادرنجبویه و سایر چایهایی که به خوبی شناخته شدهاند، شنیده باشید. اما آیا می دانید (و امتحان کرده اید) چای محمدی؟ این نوشیدنی که به دلیل داشتن اثر آرام بخش بسیار معروف است، تهیه آن بسیار آسان است و فواید متعددی برای سلامتی دارد. آیا می خواهید در مورد او بیشتر بدانید؟ ما مقاله ای را آماده کردیم که در آن توضیح دادیم چای محمدی برای چیست.
- بیشتر بخوانید: چای دارچین
چای محمدی خاصیت آرام بخش و گوارشی دارد در کنار آن استفاده از گلاب برای واژن بسیار خوب است.
تفاوت بزرگ چای محمدی در این است که مانند چای بابونه دارای پتانسیل آرامش بخش است و برای درمان مشکلات بی خوابی، استرس و اضطراب بسیار مناسب است. علاوه بر این، این چای دارای خواص گوارشی است، برای درمان یبوست (چون خاصیت ملین دارد) و درد شکم عالی است. یک نکته خوب این است که برای آرام کردن ذهن، خوابیدن و کمک به فرآیند هضم، شب ها، بعد از شام، نوشیدنی مانند چای را شروع کنید.
نوشیدنی همچنین به عنوان یک ضد التهاب عمل می کند و خاصیت دفع کنندگی دارد که درخت سیب گلاب گرمسیری از گلبرگ های مرغوب تولید می شود.
چای محمدی علاوه بر داشتن اثر آرام بخش، به عنوان یک ضد التهاب طبیعی نیز برجسته است. برای درمان گلودرد، سرفه عالی است و به کاهش سایر کانون های التهاب در بدن کمک می کند. این نوشیدنی همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی و دفع کننده است – یعنی به دفع سموم کمک می کند و پاکسازی خوبی در بدن انجام می دهد. به همین دلیل، گل محمدی برای کسانی که به تهیه چای و نوشیدنی های سم زدا به صورت روزانه علاقه دارند بسیار مناسب است.
- بیشتر بخوانید: چای زعفرانی
چای همچنین به طور گسترده ای برای پاکسازی پوست استفاده می شود.
نکته جالب دیگر چای محمدی این است که علاوه بر مصرف به عنوان نوشیدنی، برای پاکسازی پوست نیز کاربرد فراوانی دارد. به عنوان مثال، بسیاری از مراکز درمانی از چای گرم برای جلسات پاکسازی استفاده می کنند، زیرا گلبرگ های محمدی خاصیت تصفیه کنندگی دارند، معطر هستند و به روند آرامش کمک می کنند.
گلاب و سفیدی مو
چگونه چای محمدی را تهیه کنیم؟
برای بهره مندی از مزایای چای محمدی، توصیه ما این است که حداقل یک بار در روز از این نوشیدنی استفاده کنید. خبر خوب این است که تهیه آن بسیار آسان است و حتی می توان آن را به گیاهان دیگر اضافه کرد.
برای تهیه، کافی است آب را در ظرف شیر بجوشانید. وقتی شروع به حباب زدن کرد، حرارت را خاموش کنید، گلبرگ ها را اضافه کنید و بگذارید حدود 5 دقیقه دم بکشد. سپس چای را صاف کرده و به طور معمول بنوشید. همچنین می توانید مواد دیگری مانند عسل، زنجبیل یا نعناع را به دستور غذا اضافه کنید. خوشمزه است!
- بیشتر بخوانید: چای ایرانی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.