پسته در منطقه برونته
دقیقاً در دامنههای منطقه برونته بود که یک اتحاد خارقالعاده بین گیاه و خاک گدازه ایجاد شد که به طور مداوم توسط خاکسترهای آتشفشانی بارور میشد.
در اینجا گیاه پسته خندان رفسنجان توانست به شکلی سرسبز رشد کند و منطقه کاتانیا در شهرداری های برونته، آدرانو و بیانکاویلا همچنان قطب تولیدی و اقتصادی آن است.
اگرچه در حال حاضر تولید پسته Bronte DOP تنها 1 درصد از تولید جهانی را تشکیل می دهد ، اما به دلیل منحصر به فرد بودن، به دلیل ویژگی های معطر، طعم و کیفیت استثنایی آن، بسیار مورد توجه است.
تسلط اعراب هنوز در گویش سیسیلی این مکان در اسمهای « فراستوکا » و « فراستوکارا » وجود دارد که به ترتیب نشاندهنده میوه و گیاه پسته است که از واژههای عربی « fristach » و « frastuch » مشتق میشود.
در گویش برونتی، اصطلاح «frastucata» به دسری با پایه پسته اشاره میکند.
همانطور که در فرهنگ لغت ریشه شناسی سیسیلی در سال 1786 توسط Abbot Michele Pasqualino نیز گزارش شده است، ” fastuchera ” فضا یا مکانی است که در آن پسته رشد می کند.
این که این محصول مورد قدردانی خاصی بود، با داستان های زیادی که در آنها ذکر شده است گواهی می دهد: از جووانی ورگا در ” تاریخ یک کلاه سیاه ” تا فدریکو دی روبرتو با اشاره به راهبان معمولی سان نیکولا، که آن را به عنوان یک محصول پذیرفته بودند. غذای راحتی
پسته برونته در سیسیل
پسته در جهان
وجود و غلظت اجزای پسته بسته به حالتی که میوه ها در آن یافت می شوند، یعنی خشک یا تازه بودن آنها متفاوت است.
در هر دو مورد، خواص پسته قابل توجه است : آنها منبع قابل توجهی از کالری هستند و سرشار از چربی هستند (بیش از 50٪ در پسته های خشک و بیش از 30٪ در پسته های تازه).
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.