قارچ دنبلان در ایران هشت مدرسه را تعطیل کرد!!!

قارچ ها سه تا هفت روز پس از برداشت طراوت خود را حفظ می کنند، اما در تمام فصول سال در طبیعت یافت نمی شوند و همه انواع قارچ ها هر ساله میوه نمی دهند.

به همین دلیل باید قارچ دنبلان در ایران قارچ دنبلان در ایران 8 مدرسه را تعطیل کرد!!!را در طول دوره باردهی جمع آوری و در شرایط مناسب نگهداری کرد.

بنابراین، قارچ ها را می توان در دوره های خارج از فصل مصرف کرد.

انجماد، در این روش ابتدا آب قارچ ها تبخیر شده و به سرعت سرد می شوند.

سپس قارچ ها را در کیسه های پلاستیکی چیده و در فریزر قرار می دهند.

به این شکل قارچ را می توان به مدت یک سال در فریزر نگهداری کرد.

روش های نگهداری قارچ به شرح زیر است.

قارچ

تهیه قارچی که قرار است کنسرو شود با تبخیر آب آن در شیشه ها پر می شود و آب نمک جوشیده به آن اضافه می شود.

بعد از اینکه درب آن را محکم بست، در ظرف بزرگی پر از آب گذاشته و هفتاد و پنج دقیقه می جوشانند.

در نهایت شیشه را از ظرف خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. قارچ های کنسرو شده را می توان به مدت یک سال نگهداری کرد.

نمک زدن ابتدا آب قارچ تبخیر می شود.

یک ردیف قارچ را در ظرفی می چینیم و روی آن را به اندازه ای نمک می پوشانیم که روی آن را بپوشاند.

همین کار را تا پر شدن شیشه ادامه می دهیم و روی آن نمک قرار می گیرد.

در نهایت وزنه ای روی مخلوط آماده شده گذاشته و شیشه را در جای خنک قرار می دهیم.

خشک کردن قارچ هایی که باید خشک شوند روی پارچه تمیز و در مکانی دور از نور مستقیم خورشید قرار می گیرند.

قارچ هایی که باید در دمای پنجاه درجه خشک شوند در صورت قرار گرفتن در معرض حرارت زیاد ارزش پروتئینی خود را تا حد زیادی از دست می دهند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما