فواید نبات زعفرانی برای سلامتی!

این ادویه با ارزش دارای برخی از فواید عالی برای سلامتی، حاوی ترکیبات فعال زیستی از جمله کاروتنوئیدها، سافرانال، کروسین، کروستین، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است کاربردهای رایج این ادویه عبارتند از:

تقویت سیستم ایمنی – سرشار از ویتامین C، نبات زعفرانی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا از شما در برابر بیماری محافظت کند.
بهبود گردش خون و سلامت قلب – خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در زعفران، ترکیبی از کروستین کاهش دهنده کلسترول به محافظت از قلب کمک می کند آهن گردش خون را تحریک می کند و متابولیسم را افزایش می دهد که به نوبه خود کارایی اندام ها را بهبود می بخشد.
به کاهش فشار خون کمک می کند – زعفران سرشار از پتاسیم است و به کاهش فشار و استرس بر رگ های خونی و شریان ها کمک می کند.
به کاهش استرس و اضطراب کمک می کند – نبات زعفرانی قم حاوی کروسین و سافرانال است که به ترشح دوپامین و سروتونین در مغز کمک می کند افرادی که به طور منظم آن را مصرف می کنند، نتایج مثبتی را گزارش می دهند.
بهبود عملکرد اعصاب – حاوی ویتامین B است که نقش مهمی در عملکرد اعصاب در سراسر بدن دارد.
زعفران – نکات سریع
Crocus sativus را از اواخر آگوست تا اواخر سپتامبر بکارید.
در ماه اکتبر یا نوامبر در سال اول گل می دهد.
تنوع طبیعی، تکثیر بنه‌ها که هر سال محصول بیشتری تولید می‌کنند.
پخت با زعفران
گل Crocus sativus در پاییز

مناسب برای رشد در هر خاک با زهکشی آزاد.
آفتاب کامل را ترجیح می دهد اما می تواند سایه های جزئی بسیار سبک را تحمل کند.
رشد آسان و قابل اعتماد.
کشت زعفران در مقیاس تجاری
نبات زعفران کیلویی را می توان با موفقیت در اقلیم های مختلف در مکان هایی با خاک زهکش آزاد کشت کرد کشورهای عمده زعفران شامل هند، ایران، اسپانیا، یونان و ایتالیا هستند زعفران تولید شده در بریتانیا بسیار مورد توجه قرار می گیرد و اکنون در مناطق مختلف بریتانیا کشت می شود و هنوز هم در شهر کوچک اسکس به نام Saffron Walden کشت می شود.

آفات و بیماری های زعفران
زعفران عموماً یک محصول بسیار انعطاف‌پذیر، قابل اعتماد و آسان است، اگرچه هنگام رشد در مقیاس تجاری ارزش آن را دارد که اقدامات احتیاطی برای محافظت از بنه‌ها در برابر خورده شدن توسط موش، خرگوش یا سنجاب انجام شود.

Crocus sativus مقاوم به بیماری است برای جلوگیری از پوسیدگی یا کپک زدن بنه ها، آنها را در خاک حاصلخیز و با زهکشی خوب که در زمستان غرقاب نمی شود، پرورش دهید نیازی به اسپری مواد شیمیایی یا کود روی محصول شما نیست.

برای حفظ سلامت محصول نبات زعفرانی اصل خود، بنه ها را هر 6 تا 7 سال یکبار حفر کنید و دوباره در مزرعه ای جدید بکارید در عین حال می توانید مواد معدنی مزرعه قبلی خود را با کاشت انواع تثبیت کننده نیتروژن یا کود سبز دوباره پر کنید.

  • منابع:
    1. All about growing saffron from Crocus sativus bulbs
  • تبلیغات: 
    1. سبزیهایی خوش عطر پودر شده
    2. پیدا شدن بشکه فلزی در قطب شمال
    3. راز مردی که توانست در 24 ساعت سرمایه اش را سه برابر کند
    4. واکنش کشور های همسایه به افزایش ارسال محصولات صادراتی از ایران

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما