رستورانی از خرما کبکاب تازه به عنوان غذای اصلی در منو استفاده می کند

خرما کبکاب تازه یکی از پرمصرف ترین و خوشمزه ترین خرمای ترد دنیاست که در اکثر شهرهای گرمسیری ایران قابل کشت است اما نوع خرمای کبکاب ایرانی در مناطق خشت و کمرج شهرستان های کازرون و دشتستان (برازجان) کشت می شود.

این خرما در شهرهای دیگر با شرایط مناسب مانند خورموج، بهبهان، کازرون، جهرم و طبس نیز می روید. خرمای کشت شده در بهبهان طعم شیرینی دارد و نسبت به خرمای کبکاب دشتستان کوچکتر است.

خرما کبکاب دارای طبع نرم و دارای رطوبت بالایی می باشد. رطوبت آن زیر 18 درصد است.

خرمای کبکاب در مراحل خارک و رطب (فرآیند) زرد و زمانی که رسیده می شود. رنگ آن به قهوه ای تیره تبدیل می شود.

شکل خرما کبکاب بسیار بلند، بیضی، گرد، مرطوب، نرم با بافت بسیار ظریف است.

خرما

وزن هر میوه بین 9 تا 15 گرم و رنگ میوه در مرحله نهایی سیاه مایل به قهوه ای است.

این میوه خرما پوست سختی دارد و گوشت آن تقریباً 9.25 است. گودال به رنگ خاکستری بلند بیضی شکل است که به شدت به گوشت می چسبد. اندازه خرما کبکاب حدود 3.5 تا 4 سانتی متر است.

مناطق کاشت خرما کبکاب در ایران عبارتند از:

منطقه خشت و کمرج کازرون در استان فارس

شهرستان دشتستان برازجان در استان بوشهر

شهرستان بهبهان در جنوب شرقی استان خوزستان: بسیار شیرین و آبکی

هر کدام از اینها را می توان به دو نوع حفره دار و بدون حفره تقسیم کرد.

شرکت آریو یکی از مطرح ترین و بزرگترین عرضه کننده میوه خرما در ایران است. شرکت آریو در سال 1364 به منظور تهیه و عرضه انواع میوه خرمای تازه از جمله خرما بدون هسته، تازه و خشک در ایران و حتی سایر کشورها تأسیس شد.

عمده فعالیت های شرکت آریو پرورش، بسته بندی و صادرات میوه خرما می باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما