بهتر است خرما را در جعبه مقوایی قرار دهید و در جای خنک نگهداری کنید. اگر خرما در کاسه پلاستیکی باشد، احتمال کپک زدن وجود دارد.
این امر به ویژه در هنگام ترکیدن خرمای تازه که حاوی مقدار زیادی آب است اتفاق می افتد.
در این صورت در کف کاسه تراکم ایجاد می شود و در نهایت خرما شروع به تشکیل می کند.
انباری خنک یا انباری مناسب برای نگهداری خرما است، اما در اینجا هم همینطور است: میوه باید در یک جعبه مقوایی باشد.
کیسه پلاستیکی انتخاب خوبی نیست، زیرا خرما به سرعت “طعم” کیسه را به دست می آورد و دیگر قابل خوردن نیست.
برای خرما مضافتی کرمان که مدت زمان طولانی تری باقی می ماند، یک ظرف شیشه ای قابل درزگیری بهترین مکان برای نگهداری آن است.
در یک ظرف شیشه ای تزئینی، خرمای کم آب نمی تواند آب بیشتری از دست بدهد و خشک نمی شود.
اگر خرما بیشتر از بهترین مقدار توصیه شده قبل از خرما نگهداری شود، طعم بدی ندارد، فقط طعم بسیار کمتری دارد.
در مورد خرمای تازه که دیگر قابل نگهداری نیست، قوام آن نیز تغییر می کند.
میوه ها سفت و خشک هستند، در دهان شبیه چرم هستند و بسیار سفت هستند.
در مورد خرمای خشک هم همینطور است. اگر تاریخ انقضا آنها به خوبی گذشته باشد، سفت می شوند، فقط به سختی جویده می شوند و بنابراین برای مصرف مناسب نیستند.
با این حال، اگر خرما دیگر کاملا تازه نباشد، معمولاً نباید از مشکلات سلامتی ترسید.
از آنجایی که خرما همانطور که گفته شد دارای قند بسیار بالایی است، عملا حفظ می شود.
خرمای کپک زده را به هیچ عنوان نباید خورد. تشخیص کپک نه تنها از نظر بصری، بلکه با بوی قوی آن بسیار آسان است.
خوردن غذاهای کپک زده می تواند عواقب بسیار ناخوشایندی داشته باشد، زیرا کپک می تواند منجر به ناراحتی معده، حالت تهوع، اسهال و مشکلات روده شود. اگر این علائم ظاهر شد، باید بلافاصله با پزشک تماس بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.