ترشی و ترشی دو اصطلاح متفاوت برای یک محصول هستند.
ترشی اما چیز دیگری است.
نام های مختلف منشأ خود را در تولیدات مختلف دارند:
خربزه و غوره را با سرکه و آب و ادویه می ریزند.
چون پاستوریزه می شوند، یعنی حرارت داده می شوند، ماندگاری بالایی دارند.
از طرف دیگر، خیارشور کیلویی امروز که به نام خیارشور نیز شناخته می شوند، اسید لاکتیک تخمیر شده و در نتیجه بادوام تر می شوند – شبیه به کلم ترش.
خیارشورها از نظر طعم نیز با هم تفاوت دارند: غوره و غوره طعم ترش و شیرین دارند، در حالی که ترشی و ترشی مزه شور و ترش دارند.
غوره آخر که بسیار کوچکتر از خیار است، معمولاً در فضای باز و بدون کمک کوهنوردی رشد می کند.
گیاهان خیار گلهای نر و ماده را تولید می کنند.
پس از گرده افشانی گل، میوه نیز رشد می کند.
با نژادهای مدرن تر، گرده افشانی ضروری نیست زیرا گیاهان میوه های کاملا ماده تولید می کنند.
دقیقاً میوه ها – زیرا خیار نیز مانند گوجه فرنگی میوه است. چگونه میوه از مزرعه وارد کوزه غواصی می شود؟
از دانه های کوچک گرفته تا خیارهای ترد
دانه های خیار در اواسط آوریل در مزارع هستند، جایی که می توانند در هوای آزاد رشد کرده و رشد کنند.
حدود 50 روز طول می کشد تا دانه های کوچک به یک خیار ترد تبدیل شوند.
در Hengstenberg، ما برای چندین دهه به غواصی از کشت آلمانی تکیه کردهایم.
کشاورزان قراردادی قدیمی ما انواع خود را از لیست رقمی که ارائه می کنیم انتخاب می کنند و سپس بذر را تهیه و توزیع می کنیم.
از اواسط آوریل، گیاهان جوان در مزارع کاشته می شوند، جایی که می توانند در هوای آزاد رشد کرده و رشد کنند.
حدود 50 روز طول می کشد تا دانه کوچک به گیاهی با میوه های ترد خیار تبدیل شود.
میوه های روی گیاه بسته به آب و هوا با سرعت های متفاوتی رشد می کنند و در فصل خیار هر چند روز یک بار یک بوته برداشت می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.